Toelatingsgesprekken 'Postgraduaat Bedrijfskundige Ingenieurstechnieken'

For whom
Werknemers met minstens 3 jaar bedrijfservaring
When
June 27, 2017, 9 a.m. till June 28, 2017, 6 p.m.
Where
Tech Lane Ghent Science Park, Campus A – http://www.techlane.be Technologiepark 903, B-9052 Zwijnaarde
Language
Nederlands
Organizer
Vakgroep Industriële Systemen en Productontwerp – EA18
Contact
veerle.vanbeversluys@ugent.be
Website
https://ea18.ugent.be
Add to calendar
De nood aan continue vorming voor kaderleden en bedrijfsleiders wordt alom erkend. Het scherp concurrentiële landschap van vandaag vergt een diepgaande kennis van de systemen, technologieën en methodieken, die het competitief voordeel van uw bedrijf kunnen versterken.

Ondanks hun grondige opleiding stellen ingenieurs vast dat zij essentiële inzichten in de organisatie en werking van een bedrijf missen. Dit hindert hen zowel bij de uitoefening van hun job als bij het effectief communiceren met de 'beslissingsnemers' binnen hun bedrijf. Wanneer zij beheerstaken te vervullen krijgen, wordt dit tekort vaak acuut. Kortlopende studiedagen kunnen hiervoor onmogelijk degelijke oplossingen aanreiken.

Het postuniversitaire programma Industriële Bedrijfskunde, gestart in 1962 onder de naam 'Bedrijfskundig Ingenieur' (BIR), geeft ingenieurs een grondige managementopleiding, voortbouwend op de unieke kenmerken van deze homogene doelgroep. Deze opleiding is gebaseerd op 2 sporen: de essentiële managementtechnieken en de operationele technieken voor het organiseren van bedrijven. Op die manier slaagt het programma erin om u effectief en efficiënt dié kennis en vaardigheden bij te brengen die u beslist nodig hebt, zonder overbodige of breedvoerige ballast. BIR is een postgraduaat van de Universiteit Gent.